KEXPORT részvétel a lengyel POL-ECO környezetipari kiállításon

Idén október 23-25 között zajlik Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amelyen a GINOP 1.3.2-15-2016-00020 pályázat keretén belül a KEXPORT Klaszter is részt vesz kiállítóként.

Három tagvállalatunk, az Akusztika Kft., a Bárczy Kft. és az Eurofins KVI-Plusz Kft. társkiállítóként mutatkoznak be standunkon, valamint stratégiai partnerünk, az Omnipack, az Első Magyar Csomagolási Klaszter is velünk állít ki.

 

Az esemény jelentőségét jelzi, hogy a tegnapi nyitónapra a lengyel miniszterelnök is ellátogatott. Klaszterünk a 7-es pavilon közepén a lengyel hulladékkezelési klaszter (Klaster Gospodarki Odpadowej  i Recyklingu) mellett fogadja látogatóit.

A mai napon klaszterünk szempontjából is izgalmas eseménynek nézünk elébe, a délelőtti konferencia szekció keretében egy együttműködési megállapodás kerül aláírásra a hulladékgazdálkodási klaszterrel, amely eseményt megtisztel látogatásával Kónya Gábor külgazdasági, és Jancsó István  mezőgazdasági- és környezetvédelmi attasé is.  Az együttműködés keretében hosszú távon a két partner tagjainak technológiai és tapasztalati  cseréjére nyílik lehetőség.

A kiállításon a B2B találkozókra is aktívan készülünk, hiszen a leghatékonyabb együttműködések a személyes szakmai találkozókon köttetethetnek.

További hírekkel és képekkel folyamatosan jelentkezünk.


ginop logo

Együttműködő partner

logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250