Bevezető

Jelen Felhasználási nyilatkozat a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (továbbiakban KSZGYSZ) KEXPORT (http://www.kexport.hu) weboldalra (továbbiakban weboldal), annak használatára, a weboldal adatgyűjtési és kezelési módjára vonatkozó használati alapelveket tartalmazza. Tisztelt Látogató a weboldal megtekintésével jelen nyilatkozatot tudomásul veszi és elfogadja. A KSZGYSZ Látogatójának javasolja, hogy jelen nyilatkozatot olvassa el, ha pedig a leírtakkal nem ért egyet, navigáljon el a weboldalról.

Szerzői jogok kérdése

A weboldal és annak tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A Weboldalon található tartalom a KSZGYSZ szellemi tulajdonát képezi. Ennek megfelelően a weboldal illetve annak tartalma a KSZGYSZ előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel semmilyen formában.

Weboldal használata, módosítása, rendelkezésre állása

Látogató elfogadja, hogy a weboldalt a törvényes keretek közt, rendeltetésszerűen köteles használnia.

  • A weboldal használatából származó bármilyen kárért, így a látogatói generált tartalmakért a KSZGYSZ nem tud felelősséget vállalni.
  • A KSZGYSZ rögzítheti a látogatói web-statisztika adatokat, így az időpontot és dátumot, internetszolgáltató nevét, az országot, a látogatott aloldalakat, és további automatikusan kinyerhető böngészési adatokat.
  • A weboldal tartalmazhat olyan linket és / vagy funkciót, amely más weboldalakra navigálnak. Ezen weboldalak semminemű tartalmáért (ideértve az adatvédelmet is) nem vállal felelősséget a KSZGYSZ.
  • A KSZGYSZ minden tőle telhetőt elkövet azért, hogy weboldalon lévő adatok és információk pontosak legyenek. Az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért a KSZGYSZ felelősséget nem vállal.
  • A KSZGYSZ a weboldal használói által elhelyezett tartalmakért sem vállal felelősséget.
  • A KSZGYSZ - a weboldal előzetes bejelentés nélküli módosításának jogát is beleértve - minden jogot fenntart.
  • A KSZGYSZ mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartja.
  • A KSZGYSZ nem garantálja a weboldal hibamentességét és állandó 100%-os közzétételi (rendelkezésre állási) állapotát.

Etikai normák és ajánlások, törvényi rendelkezések

A KSZGYSZ Látogatóinak információs önrendelkezési jogait biztosítja és védi személyes adataikat. Jelen dokumentum a hatályos törvényben - jogszabályban foglaltak figyelembe vételével került kialakításra. A KSZGYSZ az MTE és MRSZ etikai kódexével és az Online Privacy Alliance ajánlásaival harmonizálva tesz eleget a személyes adatok gyűjtésére, kezelésére, megőrzésére vonatkozó hatályos jogszabályoknak, így a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló törvénynek, a hírközlésről és a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről szóló törvényi rendelkezéseknek, valamint a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról szóló kormányrendeletnek.

Felhasználási nyilatkozat módosítása

A KSZGYSZ-nek jogában áll jelen alapelveket módosítani, de nem módosíthatja úgy, hogy a tartalom eltérjen az eredetileg meghatározott céloktól, elvektől és a hatályos jogszabályoktól. A KSZGYSZ köszönettel fogadja a véleményeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben Látogatónak a weboldal használata során kérdése, problémája van, illetve jelen nyilatkozat alapján van kérdése, az Impresszum aloldalon meghatározott elérhetőségeken keresztül léphet kapcsolatba Adatkezelővel, illetve a lentebb látható elérhetőségeken.

Budapest, 2012. április 1.

KSZGYSZ

Tagjaink
 agripipe  agruniver atlas 
balint e2000 bekes
barczi Knot Kft. tiszabérc Kft.
edicon fegroup  Geoview Systems Kft.
holofon kvi1  palota
aquacust senex rexterra
th akusztika logo  geosol logo th bw th 3b
mikrolin th wessling pandan logo

 

szechenyi

Együttműködő partner

GREEN ENERGY Biomassza Innovációs Klaszter