3b

Tevékenység: Anyagmozgató és anyagfeldolgozó berendezések gyártása.

Főbb termékcsoportok:

Ömlesztett anyagot mozgató szállítószalagok
Osztályozógépek
Rezgőadagolók
Mobil törőgépek
Feladótartályok
Homokmosók, kavicsmosók
Vaskiválasztó mágnesszalagok
Darabáru-mozgató görgőspályák, szállítószalagok
Cím

8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gy. u. 13.

Telefon

92/549-020

Fax

92/549-021

Webhely www.3bhungaria.hu
E-mail

.

agriapipe Logo Ap Az AGRIAPIPE Csőtisztító, Építő és Szolgáltató Kft. a csővezetéki problémák feltárása, az optimális megoldások megtervezése és a kivitelezés területén nyújt segítséget partnereinek a következő szolgáltatás-csoportokkal: csővezetékek vizsgálata; csővezetékek tisztítása; csővezetékek feltárás nélküli felújítása; gépek, berendezések tervezése; kivitelezése; műszaki tanácsadás.
Cím: 3396 Kerecsend Ipar út 10.
Telefon: +36 30 296-6472
Webhely

www.agriapipe.hu

E-mail .

Az AGRUNIVER HOLDING Kft. környezetvédelem területén már több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A cég szerteágazó szakmai tevékenységéből néhány példa: környezetvédelmi állapotfelmérés, tényfeltárás; hatástanulmány, környezetvédelmi felülvizsgálat, audit; remediáció; kármentesítések és barnamezős beruházások műszaki ellenőri feladatok ellátása; illegális hulladéklerakók vizsgálata, felszámolása, kármentesítése, hulladéklerakók rekultivációja; környezetvédelmi kutatás és technológiai fejlesztés, kivitelezés.

Cím 2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám u. 2.
Telefon 28/417-463
Fax 28/415-964
Webhely www.agruniverholding.hu
E-mail .

akusztika logo

Az Akusztika Mérnöki Iroda Kft. az ország egyik legnagyobb akkreditált vizsgáló laboratóriumaként 1996 óta, a mérnök-szakértői szolgáltatások széles skáláját kínálja a környezetvédelem és a munkaegészségügy teljes területén.

Cím

6500 Baja, Szent lászló u. 105.

Telefon

79/426-080

Fax

79/322-390

Webhely akusztikakft.hu
E-mail

.

Tags:

Az Aquacust Kft. mérnökök és technológusok alkalmazásával a legkorszerűbb technológiák és műszerek felhasználásával végzi a hálózatok diagnosztikai vizsgálatait, deríti fel a vezetékek ismeretlen nyomvonalát és rejtett hibahelyeit. A cég szolgáltatásai: vízellátó hálózatok állapotfelmérése; hálózati veszteségmérés; vízveszteség-elemzés; rejtett szivárgások felkutatása; műszeres nyomvonal-és szerelvénykeresés.

Cím

2040 Budaörs, Farkasréti út 94.

Telefon

23/428-548

Fax

23/428-549

Webhely

www.aquacust.hu

E-mail .

atlas2

Az Atlas GEO Kft. az ipari környezetvédelem területén tevékenykedő mérnöki vállalat, szakértő csapata több évtizedes gyakorlattal vesz részt a környezeti károk megelőzésében és felszámolásában. Fő profilja az ipari környezetvédelem; a csővezeték-, tartály- és gátvédelem; valamint a geotechnika. A cég a szakterületén belül teljes körű szolgáltatást nyújt az építőipar, a létesítménygazdálkodással foglalkozó szervezetek, a közlekedési vállalatok és az ipar különféle ágazataiban működő cégek számára.

Cím

1221 Budapest, Magdolna u. 6.

Telefon

1/2290-333

Fax

1/9999-633

Webhely www.atlasco.hu
E-mail

.

balint2

NAT 1-1666/2011 számon akkreditált vizsgálólaboratórium, a cég főbb tevékenységei:

akkreditált mintavételek és laboratóriumi vizsgálatok végzése ; mérési eredmények jogszabályok szerinti értékelése, szaktanácsadás, megoldási javaslatok; környezeti állapotfelmérések; környezetbarát kármentesítési technológiák laboratóriumi és félüzemi kísérleteinek végzése, terepi megvalósítása; ivóvíz, szennyvíz tisztítási technológiák fejlesztése, laboratóriumi kísérletek; hibás termékek és technológiák felülvizsgálata, hibakeresések, ok-nyomozati vizsgálatok végzése; együttműködés egyetemi és akadémiai kutatóhelyekkel; részvétel az elméleti oktatásban, gyakorlati helyek biztosítása.

Cím

1116 Budapest, Fehérvári út 144.

Telefon 1/205-3044
Fax 1/229-2307
Webhely www.balintanalitika.hu
E-mail .

A Bárczy Környezetvédelmi Kft. a folyadékszennyezések megelőzésére és elhárítására specializálódott. 1991 óta foglalkoznak mérnöki szolgáltató-fejlesztő tevékenységgel és a profilukhoz tartozó felitatóanyagok, kármentő eszközök, szelektív szűrőberendezések kereskedelmével.

Saját szabadalmakkal is rendelkező mérnökcsapatuk innovatív eljárásokkal és eszközökkel támogatja az iparban, az építőiparban, a veszélyesáru-kezelés területén és a közlekedési-szállítási szektorban működő partnereinket a folyadékszennyezések megelőzésében és elhárításában.

Cím

6000 Kecskemét, Thököly u. 3.

Telefon

76/507-173

Fax

76/507-174

Webhely www.barczy.hu
E-mail

.

elg

Az ELGOSCAR-2000 Kft több éves gyakorlattal rendelkezik többek között a kármentesítési célrendszerek, szoftverek tervezésében és gyártásában, kármentesítési munkák tervezésében és kivitelezésében, és az akkreditációhoz kötött mintavételi és analitikai eljárások végzésében. Emellett új arculataként néhány éve nyitott a természettudományi, környezetvédelmi és műszaki kutatás-fejlesztés felé, - ezen belül földtani, vízföldtani, geofizikai, talajmechanikai, kémiai, környezetvédelmi és környezet technológiai módszerek kutatásával, fejlesztésével és gyakorlati megvalósításával. A vállalkozás működése során több új remediációs technológiát fejlesztett ki, melyet mentesítési munkák során alkalmaz.

A vállalkozás a környezetvédelmi tényfeltárásra, talaj- és talajvíz tisztítására és beruházások környezetvédelmi előkészítésére specializálódott, 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában levő szakcég.

Cím

1095 Budapest, Soroksári út 164.

Telefon 1/363-7231
Fax

1/467-0188

Webhely

www.elgoscar.eu

E-mail

.

fegroup2

A FE-GROUP Invest Zrt. széleskörű hulladék előkezelői és hasznosítói tevékenységet folytat. Hulladékkezelés tekintetében fő profiljuk az akkumulátor-, az elektronikai-, ill. a szelektíven gyűjtött papír és műanyag hulladékok kezelése, ill. feldolgozása. Műanyaghulladékok (főként PET) kezelésének – elsősorban válogatásának - különlegessége és előnye, hogy többféle módszerű gyűjtésből származó PET palackot tudnak fogadni, valamint az átvett anyagáramot ugyanazon telephelyen előkezelik és hasznosítják. Műanyagkezelés tekintetében kiemelkedő a 2009-ben üzembe helyezett, legjobb elérhető technológia (BAT) szerint készült, optikai elven működő, lakossági begyűjtésű műanyaghulladékot komplexen válogató rendszerük. A cég több éves fejlesztést követően sikerrel érte el, hogy a hulladékká vált PET palackok hasznosításával előállított másodnyersanyagot a hazai ásványvíz ipar alapanyagként használja.

Cím

1108 Budapest, Sírkert u. 2-4.

Telefon

1/ 422-1904

Fax 1/ 273-1818
Webhely

www.fegroup.hu

E-mail

.

Holofon logo rgb 223

A Holofon Zrt. az iparban és kereskedelemben keletkezett hőre lágyuló műanyag, zömében csomagolási hulladék anyagában történő újrahasznosítása céljából alakult. Az így feldolgozott, újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók részére késztermékek előállítására.

A cég a műanyag újrahasznosítást környezetbarát technológiával végzi, melynek alapvető folyamata az (esetenkénti utóválogatás), aprítás, darálás, homogenizálás és granulálás. Alapanyagaik, az átvett hulladékok típusainak megfelelően HDPE, LDPE, PP és PS alapanyagok.

Cím 2086 Tinnye, Perbáli út 2.
Telefon

26/335-555

Fax

26/335-004

Webhely

www.holofon.hu

E-mail .

waterscope

Az Inter-Metal Magyarország egyik legjelentősebb, legnagyobb múltú, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportja a fém- és elektronikai hulladék kereskedelem és feldolgozás területén. Fontos feladatnak tekintjük, hogy a fémhulladékok szakszerű begyűjtésével, szelektálásával, újrafeldolgozásával, termelésbe történő visszavezetésével jelentős mértékben hozzájáruljunk környezetünk megóvásához, a körforgásos gazdaság működtetéséhez, és a fémhulladék kereskedelem gyakran negatív imázsának javításához.  

Cégünk olyan hulladékgazdálkodási területek szakértője, mint a fémhulladék-kereskedelem, a vas- és nemvas-fém hulladék feldolgozás, elektronikai hulladékok kezelése, hulladék akkumulátorok gyűjtése, belföldi és nemzetközi árufuvarozás, bontási tevékenység.

Magyarország területén 5 telephellyel működő hálózatban végezzük tevékenységünket. 

Központi telephelyünk 50.000 m2 alapterületű, Budapesten található. Itt történik a hulladékok jelentős mennyiségének begyűjtése és feldolgozása.

A fémhulladékot gyártóktól, vállalkozásoktól, intézményektől, a lakosságtól, valamint  

globális partnereink megbízásából a telekommunikációs berendezések gyártóitól (Ericsson, HP, Samsung, Nokia Siemens Network, Cisco) származó fémhulladékot gyűjtjük össze. A hulladékanyagukat a lehető legmagasabb újrahasznosítási technológiával dolgozzuk fel. Garantáljuk az olyan érzékeny anyagok biztonságos kezelését is, mint az adathordozók vagy a márkás anyaghulladékok.

Alkalmazott technológiánk a válogatás, kézi szétszerelés és gépi aprítás.

Cím:

1211 Budapest, Budafoki út 5-7

Telefon: +36-30-988-2611
Webhely:

www.intermetal.hu

E-mail: .

klarwin

A Klarwin hosszú évek óta együttműködik a német Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH gyártó céggel, akik az elérhető legjobb technológiát gyártják a hulladéklerakóból származó csurgalékvíz tisztítására. Tapasztalatunk a berendezések megépítésében, üzembe helyezésében, a személyzet kiképzésében és az egész világon elterjedt szervízelésében több mint 20 éves sikeres tevékenységen alapszik. Referenciáink listája tekintélyes nem csak a csurgalékvíz tisztítás, hanem az egyéb fordított ozmózissal működő víztisztító berendezések területén is. Speciális szakemberekből és magasan képzett alkalmazottakból álló csapatunk komplexebb rendszereket is üzemeltetnek, melyek mind a komoly katonai, mind pedig a környezetvédelmi követelményeknek is eleget tesznek. 

A Klarwin Magyarország Kft. a technológia kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Hazai referenciáink a következők: Pusztazámor – FKF NZrt., Cikó – Vertikál Nonprofit Zrt., Sárbogárd – Vertikál Nonprofit Zrt., Kisvárda – ÉAK Nonprofit Kft.

Cím

1117 Budapest, INFOPARK, Gábor Dénes u.2, D/1

Telefon

+36-30-261-88-88

Web www.klarwin.com
E-mail .

mikrolin

Műanyag hulladékok hasznosítása. Cégünk műanyag hulladékból egy lépésben állít elő különböző építőipari, csomagolóipar, műanyagipari késztermékeket.

Cím

2800 Tatabánya, Búzavirág u. 7.

Telefon

34/316655

Fax

34/316823

Webhely

www.mikrolin.hu

E-mail

.

A Palota Környezetvédelmi Kft., ill. tevékenységi jogelődje 1986 óta áll folyamatosan a környezetvédelem, azon belül fő profilként a veszélyes hulladékok kezelése területén tisztelt partnerei rendelkezésére. Fő tevékenységek: veszélyes hulladékok, szennyvizek átvétele komplex szolgáltatás keretében; gyűjtőedényzet biztosítása; különböző fajtájú és állapotú veszélyes hulladékok közúti szállítása; veszélyes hulladékok fizikai (pl. őrlés/darabolás, (át)csomagolás, víztelenítés)  és kémiai (pl. ciánmentesítés, kromátredukció, semlegesítés, csapadékképzés)  előkezelése saját tevékenységben, illetve alvállalkozók útján; veszélyes hulladékok ártalmatlanítása (égetéssel, biológiai lebontással, végleges lerakással); speciális veszélyes hulladékok hasznosítása; lakossági és intézményi körben képződő veszélyes hulladékok átvétele és kezelése;  veszélyes hulladékok, talaj- és szennyvizek laboratóriumi vizsgálata.

Cím

1151 Budapest, Szántóföld út 4/a.

Telefon

1/308 1350

Fax

1/306 9877

Webhely

www.palotakft.hu

E-mail

.

pandan logo

Cégünk legrégebbi tevékenysége, hogy fajtatiszta és kevert műanyag hulladékokból elsősorban a környezetvédelemben (víztisztítás, levegőtisztaság, hűtéstechnika) használatos termékeket és technológiákat tervezünk és valósítunk meg. Másik jelentős tevékenységünk ezen a téren a műanyag hulladékok kereskedelme.

Address

9700 Szombathely, Zanati út 38.

Phone

94/509-262

Fax

94/328-384

Web www.pandan.hu
E-mail .

trenecon150

A Recobin Kft. környezetvédelmi és környezetmenedzsment szempontú tanácsadással, környezeti szemléletformálással illetve komplex hulladékgazdálkodási rendszerek kiépítésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Ez utóbbit jellemzően irodaházak, bevásárlóközpontok, oktatási intézmények, logisztikai parkok és egyéb ipari jellegű létesítmények esetén vezetjük be és üzemeltetjük, biztosítva a teljes hulladékáram vizsgálatát és osztályozását, a kommunális hulladék szállításra való előkészítését, az újrahasznosítható anyagok tömörítését és rendszeres elszállítását és a rendszer működésében érintett cégek és takarító személyzet oktatását.

A fenti folyamatok eredménye – a létesítmény környezettudatos működése mellett -, hogy a lecsökkent kommunális hulladékáram után a teljes, hulladékgazdálkodásra fordított költség nem, vagy nem szignifikánsan növekedik a teljes létesítményre vetítve.

Együttműködéseink kialakításakor mindig törekszünk arra, hogy minden hulladékkal kapcsolatos tevékenységi kört, feladatot levegyünk Partnereink válláról, illetve alkalmazkodjunk az adott létesítmény helyi jellegzetességeihez, ezért az alap szolgáltatásaink mellett teljeskörű lomtalanítás megszervezésében, hitelesített iratmegsemmisítésben, elektronikai- és veszélyes hulladék szállításban, közszolgáltatóval való kommunikációban és - alkalmazkodva a kialakult közegészségügyi helyzethez - a hulladéktároló és tároló edényzetek mosásában, fertőtlenítésében is számíthatnak ránk Partnereink.

Ezen túl ügyfeleinkkel együttműködve rendszeresen indítunk hulladékgyűjtési és kommunikációs kampányokat a környezeti és társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A hulladékok hatékony hasznosításán túl rendkívül fontos számunkra a „zero waste” szemlélet, illetve a körkörös gazdaságra való átállás elősegítése, az erre vonatkozó gyakorlatok integrálása a hulladéktermelő cégek, Partnereink mindennapjaiba.

Cím

 

Telefon

 00 36 30 779 04 46

Fax

 

Web www.recobin.hu
E-mail  

SenexLogo hu

A SENEX Környezetgazdálkodási Kft. tevékenysége elsősorban környezeti auditok, kockázatelemzések, kárfelmérések, hatásvizsgálatok, teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálatok készítésére, valamint komplex környezetgazdálkodási projektek kivitelezésére, koordinálására, ill. ellenőrzésére terjed ki. Mindezek mellett az elmúlt években jelentős tapasztalatokra tettek szert a környezetvédelmi információs rendszerek fejlesztése terén, valamint biológiai szennyvíztisztítók tervezését, forgalmazását és telepítését végzi a cég a családi házi mérettől települési tisztítóig.

Cím

1031 Budapest, Nánási út 42/B.

Telefon

1/369 2354

Fax

1/369-8098

Webhely

www.senex.hu

E-mail

.

tiszabérc A TISZA – BÉRC Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Megalakulása óta sikeresen és dinamikusan fejlődik, jelenleg négy telephellyel rendelkezik.

A cégünk fő tevékenységi köre a nem veszélyes és veszélyes hulladékok begyűjtése, kezelése és hasznosítása. Telephelyeinken magánszemélyektől és gazdasági társaságoktól egyaránt átvesszük a hasznosítható hulladékokat. Miskolc és Miskolc környéki iskolákban, óvodákban szervezzünk évente két alakalommal hulladékgyűjtési versenyt, melyben a gyerekek papírhulladékot, Pet palack és italos doboz hulladékokat gyűjthetnek.
Évente közel 100 iskola csatlakozik a gyűjtési akcióinkhoz.

Tevékenységünket a mindenkor hatályos környezetvédelmi jogszabályok betartásával végezzük, a tevékenység végzéséhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezünk (veszélyes- nem veszélyes hulladék begyűjtési, kezelési illetve hasznosítási engedélyek, fémkereskedelmi engedély valamennyi telephelyünkre). Cégünk MSZ ISO 9001 és MSZ 14001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Célunk, hogy tevékenységünkkel növeljük a hulladékokból kinyerhető és feldolgozható alapanyagok mennyiségét ezzel is csökkentve a káros anyagok környezetbe való jutását a természeti környezet megóvása érdekében.
Cím 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 17.
Telefon

30/925-7788

Fax

46/331-621

Webhely

www.tiszaberc.hu

E-mail

.

trenecon150 Tudásbázisunk három fő pillérét mélyreható mérnöki, környezetvédelmi szakértői és közgazdasági ismereteink jelentik. Ezek együttes jelenléte fontos versenyelőnyt jelent a szakpolitikai dokumentumok, fejlesztési programok kidolgozásakor és az infrastrukturális fejlesztések előkészítésében a projektötlettől a pályázati feladatokon keresztül a műszaki tervezésig. 
Cím

1133 Budapest, Váci út 76.

Telefon

(1) 237 1450

Fax

(1) 237 1451

Web www.trenecon.hu
E-mail .