Geoconstans Kft.

3b

A Geoconstans Kft. 2008-ban hulladékgazdálkodási feladatok ellátására alakult, napjainkra Magyarországon a gumi és műanyag hulladékok hasznosításának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Cégünk éves hulladékfeldolgozási kapacitása meghaladja a 8000 tonnát.

A Kft. hulladékgazdálkodási tevékenysége során elsősorban környezetvédelmi termékdíj köteles termékekből keletkező hulladék visszagyűjtésével, előkezelésével és hasznosításával foglalkozik. Jelentősebb mennyiségben gyűjtünk és hasznosítunk gumi és gumiabroncs hulladékot, műanyag csomagolási hulladékot, emellett a hulladékok igen széles skáláját kezeljük, mint pl. papír, üveg, fa és egyéb csomagolási hulladék. A hulladékok kezelésén és hasznosításán kívül, komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatást is biztosítunk partnereink részére, melynek keretében a velünk szerződésben álló ipari és kereskedelmi vállalkozások hulladékudvarait működtetjük, eszközparkunkkal pedig gondoskodunk a jogszabályban előírt hulladékkezelési előírások végrehajtásáról. Partnereink számára előkészítjük a szükséges adatszolgáltatásokat és igény szerint szakmai tanácsot adunk megbízóink részére.

Filozófiánk, hogy a hulladékgazdálkodás területén teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a jogszabályi kötelezettség alapján felmerülő feladatok komplex kezelésével.

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk során a hasznosítás eredményeként műanyag és gumi alapanyagot állítunk elő. Az előállított alapanyagok egy részét további feldolgozásra értékesítjük, illetve az alapanyagok felhasználásával készülnek el vállalatunk saját termékei. A hulladékból előállított alapanyagok széles spektrumban felhasználhatóak. Cégünk legfőképp kültéri és beltéri sportpályaburkolatokat és játszótéraljzatokat állít elő (műfű, gumiszőnyeg).

Cím

2070 Cegléd, Külső-Kőrösi út 40.

Telefon

+36 20 414 07 50

Webhely www.geoconstanskft.hu
E-mail

[email protected]

© 2024 KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft.