Inter-Metal Recycling Kft.

+36 1 278-5130​

Inter-Metal Recycling Kft.

Az Inter-Metal Magyarország egyik legjelentősebb, legnagyobb múltú, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportja a fém- és elektronikai hulladék kereskedelem és feldolgozás területén. Fontos feladatnak tekintjük, hogy a fémhulladékok szakszerű begyűjtésével, szelektálásával, újrafeldolgozásával, termelésbe történő visszavezetésével jelentős mértékben hozzájáruljunk környezetünk megóvásához, a körforgásos gazdaság működtetéséhez, és a fémhulladék kereskedelem gyakran negatív imázsának javításához.  

Cégünk olyan hulladékgazdálkodási területek szakértője, mint a fémhulladék-kereskedelem, a vas- és nemvas-fém hulladék feldolgozás, elektronikai hulladékok kezelése, hulladék akkumulátorok gyűjtése, belföldi és nemzetközi árufuvarozás, bontási tevékenység.

Magyarország területén 5 telephellyel működő hálózatban végezzük tevékenységünket. 

Központi telephelyünk 50.000 m2 alapterületű, Budapesten található. Itt történik a hulladékok jelentős mennyiségének begyűjtése és feldolgozása.

A fémhulladékot gyártóktól, vállalkozásoktól, intézményektől, a lakosságtól, valamint  

globális partnereink megbízásából a telekommunikációs berendezések gyártóitól (Ericsson, HP, Samsung, Nokia Siemens Network, Cisco) származó fémhulladékot gyűjtjük össze. A hulladékanyagukat a lehető legmagasabb újrahasznosítási technológiával dolgozzuk fel. Garantáljuk az olyan érzékeny anyagok biztonságos kezelését is, mint az adathordozók vagy a márkás anyaghulladékok.

Alkalmazott technológiánk a válogatás, kézi szétszerelés és gépi aprítás.

Cím:

1211 Budapest, Budafoki út 5-7.

Telefon: +36 1 278 5130
Webhely:

intermetal.hu

E-mail: [email protected]
© 2024 KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft.