3B Hungária Kft.

3b

Tevékenység: Anyagmozgató és anyagfeldolgozó berendezések gyártása építőanyagiparban és hulladékezelésben való felhasználásra.

Főbb termékcsoportok:

 • Ömlesztett anyagot mozgató szállítószalagok
 • Osztályozógépek
 • Rezgőadagolók
 • Mobil törőgépek
 • Feladótartályok
 • Homokmosók, kavicsmosók Vaskiválasztó mágnesszalagok
 • Darabáru-mozgató görgőspályák, szállítószalagok
 • Körrezgésű és vibrációs sziták
 • Úszószalagok 
 • Serleges elevátorok 
 • Csigák
Cím

8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gyula u. 13.

Telefon

+36 70 489 4466

Webhely 3bh.hu
E-mail

[email protected]

Agriapipe Kft.

agriapipe Logo Ap

Az AGRIAPIPE Csőtisztító, Építő és Szolgáltató Kft. a csővezetéki problémák feltárása, az optimális megoldások megtervezése és a kivitelezés területén nyújt segítséget partnereinek a következő szolgáltatás-csoportokkal:

 • csővezetékek vizsgálata ipari televíziós vizsgáló berendezéssel
 • Csővezetékek mechanikai tisztítása rugalmas elemekkel, áthúzós szerszámmal, turbinás készülékkel, forgatott szerszámmal
 • csővezetékek feltárás nélküli felújítása
 • Gépek, berendezések tervezése és gyártása No-Dig eljárásokhoz
 • műszaki tanácsadás, karbonkalkulátor
Cím: 3396 Kerecsend, Ipar út 10.
Telefon: +36 30 296 6472
Webhely:

agriapipe.hu

E-mail: [email protected]

Agruniver Holding Kft.

Az AGRUNIVER HOLDING Kft. környezetvédelem területén már több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A cég szerteágazó szakmai tevékenységéből néhány példa:

 • környezetvédelmi állapotfelmérés, tényfeltárás
 • hatástanulmány, környezetvédelmi felülvizsgálat, audit; remediáció
 • kármentesítések és barnamezős beruházások műszaki ellenőri feladatok ellátása
 • illegális hulladéklerakók vizsgálata, felszámolása, kármentesítése, hulladéklerakók rekultivációja
 • környezetvédelmi kutatás és technológiai fejlesztés, kivitelezés.
Cím 2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám u. 2.
Telefon +36 28 417 463
Fax +36 28 415 964
Webhely agruniverholding.hu
E-mail [email protected]

Aquacust Kft.

Az Aquacust Kft. mérnökök és technológusok alkalmazásával a legkorszerűbb technológiák és műszerek felhasználásával végzi a hálózatok diagnosztikai vizsgálatait, deríti fel a vezetékek ismeretlen nyomvonalát és rejtett hibahelyeit.

A cég szolgáltatásai:

 • vízellátó hálózatok állapotfelmérése
 • hálózati veszteségmérés
 • vízveszteség-elemzés; rejtett szivárgások felkutatása
 • műszeres nyomvonal-és szerelvénykeresés
 • folyamatos hálózatfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése
 • elavult ipari vízhálózatok javítása
Cím

1221 Budapest,Jobbágy út 37.

Telefon

+36 30 222 4554

Fax

+36 1 226 5065

Webhely

aquacust.hu

E-mail [email protected]

Atlas GEO Kft.

atlas2

Az Atlas GEO Kft. az ipari környezetvédelem területén tevékenykedő mérnöki vállalat, szakértő csapata több évtizedes gyakorlattal vesz részt a környezeti károk megelőzésében és felszámolásában. Fő profilja az ipari környezetvédelem; a csővezeték-, tartály- és gátvédelem; valamint a geotechnika. A cég a szakterületén belül teljes körű szolgáltatást nyújt az építőipar, a létesítménygazdálkodással foglalkozó szervezetek, a közlekedési vállalatok és az ipar különféle ágazataiban működő cégek számára. Geofizikai és zajvédelmi műszerek forgalmazásával is foglalkozik, melyek egy része saját fejlesztésű.

Cím

1221 Budapest, Magdolna u. 6.

Telefon

+36 1 229 0333

Fax

+36 1 9999 633

Webhely atlasco.hu
E-mail

[email protected]

Bálint Analitika Kft.

balint2

NAT 1-1666/2011 számon akkreditált vizsgálólaboratórium, a cég főbb tevékenységei:

 • akkreditált mintavételek és laboratóriumi vizsgálatok végzése mérési eredmények jogszabályok szerinti értékelése, szaktanácsadás, megoldási javaslatok
 • környezeti állapotfelmérések
 • hibás termékek és technológiák felülvizsgálata, hibakeresések, ok-nyomozati vizsgálatok végzése
 • együttműködés egyetemi és akadémiai kutatóhelyekkel
 • részvétel az elméleti oktatásban, gyakorlati helyek biztosítása
 • élelmiszerek, élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő csomagoló anyagok vizsgálata
 • gyógyszervizsgálat
Cím

1116 Budapest, Fehérvári út 144.

Telefon +36 1 206 0732
Fax +36 1 382 6137
Webhely balintanalitika.hu
E-mail [email protected]

Bárczy Kft.

A Bárczy Környezetvédelmi Kft. a folyadékszennyezések megelőzésére és elhárítására specializálódott. 1991 óta foglalkoznak mérnöki szolgáltató-fejlesztő tevékenységgel és a profilukhoz tartozó felitatóanyagok, kármentő eszközök, szelektív szűrőberendezések kereskedelmével.

Saját szabadalmakkal is rendelkező mérnökcsapatuk innovatív eljárásokkal és eszközökkel támogatja az iparban, az építőiparban, a veszélyesáru-kezelés területén és a közlekedési-szállítási szektorban működő partnereinket a folyadékszennyezések megelőzésében és elhárításában.

Cím

6000 Kecskemét, Úrrét 80/M.

Telefon

+36 20 246 4515

Webhely barczy.hu
E-mail

[email protected]

FE-Group Invest Zrt.

fegroup2

Az FE-GROUP Invest Zrt. széleskörű hulladék előkezelői és hasznosítói tevékenységet folytat. Hulladékkezelés tekintetében fő profiljuk az akkumulátor-, az elektronikai-, ill. a szelektíven gyűjtött papír és műanyag hulladékok kezelése, ill. feldolgozása. Műanyaghulladékok (főként PET) kezelésének – elsősorban válogatásának - különlegessége és előnye, hogy többféle módszerű gyűjtésből származó PET palackot tudnak fogadni, valamint az átvett anyagáramot ugyanazon telephelyen előkezelik és hasznosítják. Műanyagkezelés tekintetében kiemelkedő az optikai elven működő, lakossági begyűjtésű műanyaghulladékot komplexen válogató rendszerük. A cég több éves fejlesztést követően sikerrel érte el, hogy a hulladékká vált PET palackok hasznosításával előállított másodnyersanyagot a hazai ásványvíz ipar alapanyagként használja.

Cím

1108 Budapest, Sírkert u. 2-4.

Telefon

+36 1 422 1904

Fax +36 1 273 1818
Webhely

fegroup.hu

E-mail

[email protected]

Geoconstans Kft.

3b

A Geoconstans Kft. 2008-ban hulladékgazdálkodási feladatok ellátására alakult, napjainkra Magyarországon a gumi és műanyag hulladékok hasznosításának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Cégünk éves hulladékfeldolgozási kapacitása meghaladja a 8000 tonnát.

A Kft. hulladékgazdálkodási tevékenysége során elsősorban környezetvédelmi termékdíj köteles termékekből keletkező hulladék visszagyűjtésével, előkezelésével és hasznosításával foglalkozik. Jelentősebb mennyiségben gyűjtünk és hasznosítunk gumi és gumiabroncs hulladékot, műanyag csomagolási hulladékot, emellett a hulladékok igen széles skáláját kezeljük, mint pl. papír, üveg, fa és egyéb csomagolási hulladék. A hulladékok kezelésén és hasznosításán kívül, komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatást is biztosítunk partnereink részére, melynek keretében a velünk szerződésben álló ipari és kereskedelmi vállalkozások hulladékudvarait működtetjük, eszközparkunkkal pedig gondoskodunk a jogszabályban előírt hulladékkezelési előírások végrehajtásáról. Partnereink számára előkészítjük a szükséges adatszolgáltatásokat és igény szerint szakmai tanácsot adunk megbízóink részére.

Filozófiánk, hogy a hulladékgazdálkodás területén teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a jogszabályi kötelezettség alapján felmerülő feladatok komplex kezelésével.

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk során a hasznosítás eredményeként műanyag és gumi alapanyagot állítunk elő. Az előállított alapanyagok egy részét további feldolgozásra értékesítjük, illetve az alapanyagok felhasználásával készülnek el vállalatunk saját termékei. A hulladékból előállított alapanyagok széles spektrumban felhasználhatóak. Cégünk legfőképp kültéri és beltéri sportpályaburkolatokat és játszótéraljzatokat állít elő (műfű, gumiszőnyeg).

Cím

2070 Cegléd, Külső-Kőrösi út 40.

Telefon

+36 20 414 07 50

Webhely www.geoconstanskft.hu
E-mail

[email protected]

Holofon Zrt.

Holofon logo rgb 223

A Holofon Zrt. az iparban és kereskedelemben keletkezett hőre lágyuló műanyag, zömében csomagolási hulladék anyagában történő újrahasznosítása céljából alakult. Az így feldolgozott, újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók részére késztermékek előállítására.

A cég a műanyag újrahasznosítást környezetbarát technológiával végzi, melynek alapvető folyamata az (esetenkénti utóválogatás), aprítás, darálás, homogenizálás és granulálás. Alapanyagaik, az átvett hulladékok típusainak megfelelően HDPE, LDPE, PP és PS alapanyagok.

Cím 2086 Tinnye, Perbáli út 2.
Telefon

+36 26 335 555

Webhely

holofon.hu

E-mail [email protected]

HWD Recycling Kft.

3b A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, majd a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt, elektronikai termékeket.
Cím

8111 Seregélyes, Dinnyési út 2. 

Telefon

+36 70 311 8111

Web hulladekotkezelunk.hu
E-mail

[email protected]

Inter-Metal Recycling Kft.

+36 1 278-5130​

Inter-Metal Recycling Kft.

Az Inter-Metal Magyarország egyik legjelentősebb, legnagyobb múltú, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportja a fém- és elektronikai hulladék kereskedelem és feldolgozás területén. Fontos feladatnak tekintjük, hogy a fémhulladékok szakszerű begyűjtésével, szelektálásával, újrafeldolgozásával, termelésbe történő visszavezetésével jelentős mértékben hozzájáruljunk környezetünk megóvásához, a körforgásos gazdaság működtetéséhez, és a fémhulladék kereskedelem gyakran negatív imázsának javításához.  

Cégünk olyan hulladékgazdálkodási területek szakértője, mint a fémhulladék-kereskedelem, a vas- és nemvas-fém hulladék feldolgozás, elektronikai hulladékok kezelése, hulladék akkumulátorok gyűjtése, belföldi és nemzetközi árufuvarozás, bontási tevékenység.

Magyarország területén 5 telephellyel működő hálózatban végezzük tevékenységünket. 

Központi telephelyünk 50.000 m2 alapterületű, Budapesten található. Itt történik a hulladékok jelentős mennyiségének begyűjtése és feldolgozása.

A fémhulladékot gyártóktól, vállalkozásoktól, intézményektől, a lakosságtól, valamint  

globális partnereink megbízásából a telekommunikációs berendezések gyártóitól (Ericsson, HP, Samsung, Nokia Siemens Network, Cisco) származó fémhulladékot gyűjtjük össze. A hulladékanyagukat a lehető legmagasabb újrahasznosítási technológiával dolgozzuk fel. Garantáljuk az olyan érzékeny anyagok biztonságos kezelését is, mint az adathordozók vagy a márkás anyaghulladékok.

Alkalmazott technológiánk a válogatás, kézi szétszerelés és gépi aprítás.

Cím:

1211 Budapest, Budafoki út 5-7.

Telefon: +36 1 278 5130
Webhely:

intermetal.hu

E-mail: [email protected]

Klarwin Magyarország Kft.

klarwin

A Klarwin hosszú évek óta együttműködik a német Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH gyártó céggel, akik az elérhető legjobb technológiát gyártják a hulladéklerakóból származó csurgalékvíz tisztítására. Tapasztalatunk a berendezések megépítésében, üzembe helyezésében, a személyzet kiképzésében és az egész világon elterjedt szervízelésében több mint 20 éves sikeres tevékenységen alapszik. Referenciáink listája tekintélyes nem csak a csurgalékvíz tisztítás, hanem az egyéb fordított ozmózissal működő víztisztító berendezések területén is. Speciális szakemberekből és magasan képzett alkalmazottakból álló csapatunk komplexebb rendszereket is üzemeltetnek, melyek mind a komoly katonai, mind pedig a környezetvédelmi követelményeknek is eleget tesznek. 

A Klarwin Magyarország Kft. a technológia kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Hazai referenciáink a következők: Pusztazámor – FKF NZrt., Cikó – Vertikál Nonprofit Zrt., Sárbogárd – Vertikál Nonprofit Zrt., Kisvárda – ÉAK Nonprofit Kft.

Cím

1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2, D/1

Telefon

+36 30 261 8888

Web klarwin.com
E-mail [email protected]

Mikrolin Hungary Kft.

mikrolin

Műanyag hulladékok hasznosítása. A vállalat műanyag hulladékból egy lépésben állít elő különböző építőipari, csomagolóipar, műanyagipari késztermékeket.

A termékkínálatukból:

 • komposztláda, raklap
 • műanyagipari szűrők
 • csatornafedél, kábelakna, kábelcsatorna, villámvédelmi lemez, vízóra aknatető, terelőtalp
Cím

2800 Tatabánya, Búzavirág u. 7.

Telefon

+36 34 316 655

Fax

+36 34 316 823

Webhely

mikrolin.com

E-mail

[email protected]

Palota Környezetvédelmi Kft.

A Palota Környezetvédelmi Kft., ill. tevékenységi jogelődje 1986 óta áll folyamatosan partnerei rendelkezésére a környezetvédelem, azon belül fő profilként a veszélyes hulladékok kezelése területén.

Fő tevékenységek:

 • veszélyes hulladékok, szennyvizek átvétele komplex szolgáltatás keretében
 • gyűjtőedényzet biztosítása; különböző fajtájú és állapotú veszélyes hulladékok közúti szállítása
 • veszélyes hulladékok fizikai (pl. őrlés/darabolás, (át)csomagolás, víztelenítés) és kémiai (pl. ciánmentesítés, kromátredukció, semlegesítés, csapadékképzés) előkezelése saját tevékenységben, illetve alvállalkozók útján
 • veszélyes hulladékok ártalmatlanítása (égetéssel, biológiai lebontással, végleges lerakással)
 • speciális veszélyes hulladékok hasznosítása; lakossági és intézményi körben képződő veszélyes hulladékok átvétele és kezelése
 • veszélyes hulladékok, talaj- és szennyvizek laboratóriumi vizsgálata
 • barnamezős területek teljes rekultivációja
 • mérnöki tevékenység (tervezés és engedélyeztetés, K+F projektekben való részvétel)
Cím

1151 Budapest, Szántóföld út 4/a.

Telefon

+36 1 308 1350

Fax

+36 1 306 9877

Webhely

palotakft.hu

E-mail

[email protected]

Pandan Kft.

pandan logo

A Pandan Kft. fő tevékenységének részeként fajtatiszta és kevert műanyag hulladékokból állít elő termékeket elsősorban a környezetvédelem (víztisztítás, levegőtisztaság, hűtéstechnika) számára. Emellett komplett szolgáltatásokat, fejlesztéseket és kivitelezéseket is végez ezen a területen, amiben a szakterületek speciális tervezőcégei és szaktervezői segítik, melyekkel a Pandan® Kft. évtizedes kooperációs tapasztalatokkal rendelkezik a szennyvíztisztítás, energetika, logisztika, csomagolástechnika és az építőipar területén. További fontos tevékenységei tevékenységei  a műanyag hulladékok kereskedelme és csomagolóanyagok gyártása. 

A vállalat által gyártott termékek:

 • Műanyag csomagolóeszközök (zacskók, tasakok, zsákok, stb.)
 • APP drenázslemezek, hungarocell darátum, ipari műanyag darátumok
 • vízkezelés területén: ülepítő betétek, csepegtetőtestek, fix-ágyas biológiai betétek, ellen- és keresztáramú hűtőtorony betétek, cseppleválasztók, műanyag tartályok, aknák
Address

9700 Szombathely, Zanati út 38.

Phone

+36 94 509 262

Fax

+36 94 328 384

Web pandan.hu
E-mail [email protected]

Senex Környezetgazdálkodási Kft.

SenexLogo hu

A SENEX Környezetgazdálkodási Kft. tevékenysége elsősorban környezeti auditok, kockázatelemzések, kárfelmérések, hatásvizsgálatok, teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálatok készítésére, valamint komplex környezetgazdálkodási projektek kivitelezésére, koordinálására, ill. ellenőrzésére terjed ki. Mindezek mellett az elmúlt években jelentős tapasztalatokra tettek szert a környezetvédelmi információs rendszerek fejlesztése terén, valamint biológiai szennyvíztisztítók tervezését, forgalmazását és telepítését végzi a cég a családi házi mérettől települési tisztítóig. Tevékenységeik közé tartozik a víz-, lég-, és zajszennyezések modellezése is, emellett akreditált mintavételezéssel is foglalkoznak.

Cím

1031 Budapest, Nánási út 42/B.

Telefon

+36 1 369 2354

Fax

+36 1 369 8098

Webhely

senex.hu

E-mail

[email protected]

Tisza-Bérc Kft.

tiszabérc A TISZA – BÉRC Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Megalakulása óta sikeresen és dinamikusan fejlődik, jelenleg négy telephellyel rendelkezik.

A cégünk fő tevékenységi köre a nem veszélyes és veszélyes hulladékok begyűjtése, kezelése és hasznosítása. Telephelyeinken magánszemélyektől és gazdasági társaságoktól egyaránt átvesszük a hasznosítható hulladékokat. Miskolc és Miskolc környéki iskolákban, óvodákban szervezzünk évente két alakalommal hulladékgyűjtési versenyt, melyben a gyerekek papírhulladékot, Pet palack és italos doboz hulladékokat gyűjthetnek.
Évente közel 100 iskola csatlakozik a gyűjtési akcióinkhoz.

Tevékenységünket a mindenkor hatályos környezetvédelmi jogszabályok betartásával végezzük, a tevékenység végzéséhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezünk (veszélyes- nem veszélyes hulladék begyűjtési, kezelési illetve hasznosítási engedélyek, fémkereskedelmi engedély valamennyi telephelyünkre). Cégünk MSZ ISO 9001 és MSZ 14001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Célunk, hogy tevékenységünkkel növeljük a hulladékokból kinyerhető és feldolgozható alapanyagok mennyiségét ezzel is csökkentve a káros anyagok környezetbe való jutását a természeti környezet megóvása érdekében.
Cím 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 17.
Telefon

+36 20 958 3526

Fax

+36 46 331 621

Webhely

www.tiszaberc.hu

E-mail

[email protected]

Trenecon Kft.

trenecon150

A Trenecon Kft. széleskörű tudásbázissal rendelkezik mérnöki, környezetvédelmi szakértői és közgazdasági ismeretek terén, amire építve  szakpolitikai dokumentumok és fejlesztési programok kidolgozásával, infrastrukturális fejlesztések előkészítésével, projekt-, és pályázatmenedzsmenttel, műszaki tervezéssel foglalkozik az alábbi négy területen:

 • közlekedés: közlekedéstervezés, intelligens közlekedési rendszerek tervezése, kerékpáros stratégia és koncepció tervezése, vasúttervezés 
 • közgazdaság: megvalósíthatósági elemzések készítése, költség-haszon elemzés, stratégia kidolgozás, intézményi, pénzügyi elemzések
 • környezetvédelem: környezeti károk elemzése, hulladékgazdálkodási stratégia tervezés, kármentesítés, légszennyező anyagok terjedésének modellezése, környezetvédelmi stratégiák tervezése
 • területfejlesztés: területi és települési stratégiák készítése, projektmenedzsment, Területi Operatív Programok előkészítése
Cím

1133 Budapest, Váci út 76.

Telefon

+36 1 237 1450

Web trenecon.hu
E-mail [email protected]

Waterscope International Zrt.

waterscope

 A Waterscope Sensors2Net technológiája a vízipar számos területét segíti modern, vezeték nélküli adatátvitelt biztosító megoldásaival.

Főbb termékek, alkalmazási területek:

 • SPM Smart nyomás monitoring eszköz: vízvezetékek hatékonyságának növelése, segítség a csőtörések, szivárgások jelzésében, nyomásoptimalizálásban, hibahely keresésében
 • SHM Smart Tűzcsap Master: folyamatos és valós idejű információt szolgáltat a vízhálózat nyomása, vízhozama és sebessége felett. A mérési adatok elemzésével csökkenthető a hálózat terhelése, növelhető az ellátásbiztonság.
 • SHL Smart Tűzcsap Light: nyomon követi a tűzcsap használatát, NFC segítségével beazonosítja a vízvételező jogosultságát, valós idejű információt szolgáltat a tűzcsap nyitott/zárt állapotáról.
 • SWB Smart Bója: a felszíni vizek minőségét méri, az adatokat rádióhullámú vagy GSM alapú NBIoT technológiával továbbítja.
 • SWF Smart vízmonitoring: itenzív haltenyésztéshez biztosít fejlett technológiájú hátteret például a vízminőség méréséhez
 • SWM Kimenő szennyvíz monitoring: kritikus pontok szennyvízminőségének ellenőrzése, szennyvízkezelés lépéseinek ellenőrzése, fertőtlenítő rendszerek nyomon követése
 • Szennyvíz átemelő szivattyúk prediktív karbantartása az adatok folyamatos monitorozásával
Cím:

1116 Budapest, Kondorosi út 2/a

Telefon: +36 30 244 8031
Webhely:

waterscope.hu

E-mail: [email protected]
© 2024 KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft.