Válasszon nyelvet

 ECOMONDO Nemzetközi Környezetipari kiállítás, Riminiben.

‍2023. november 7 – 10 között rendezték meg az ECOMONDO Nemzetközi Környezetipari kiállítást, Riminiben.
Az esemény 4 pavilonban, tematikusan felépítve foglalkozik a környezetipar legfontosabb ágaival, melyhez a kültéri kiállítási felület is csatlakozik, ahol gépek, berendezések ill. trash-art kompozíciók kerültek bemutatásra. A kiállításon több mint 1.500 kiállító jelenléte mellett  kb. 70-80.000 látogató fordul meg, zömük Olaszországból.

Planet 2023

A 2023. évi Planet Fenntarthatósági Kiállításon, tagcégeink is szép számmal jelentek meg önálló kiállítóként, tevékenységük szinte az összes környezetipari ágat lefedi.

Üzbeg látogatás

2023. április 26-án a KEXPORT Klaszter képviseletében, Ilcsik Csaba a Klaszter Bizottság Elnöke és a Waterscope Zrt. vezérigazgatója, Nagy Zoltán a 3B Hungária Kft. kereskedelmi igazgatója és Toronyi Zoltán klasztermenedzser együttműködési lehetőségekkel kapcsolatos látogatást tettek Üzbegisztán budapesti nagykövetségén, ahol Bekhzod Paygamov tanácsos úr fogadta a magyar delegációt.

Klaszter Expo 2022

2022. november 22-én, az Óbudai Egyetemen került sor az első Klaszter Expo nevű rendezvényre, melyet a Magyar Klaszterek Szövetsége rendezett.

A Bárczy Kft. megnyerte az Üzleti Etikai Díjat

Idén novemberben újabb 10 vállalat vette át az alapítók és az előző évben nyertesekből álló zsűritagok által odaítélt Üzleti Etikai Díjat. A 22. Üzleti Etikai Díjátadó Gála ünnepségen szép számmal jelen voltak az előző 21 év díjazott cégeinek vezetői, hogy ők is részesei lehessenek az idén díjat kapott cégek örömének. Velük immár 123 élő, működő cég viselheti büszkén az üzleti etikus jelzőt.

Klasztermenedzser Klub, Debrecenben – Fókuszban a stratégia

A Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága az első hazai Klaszterstratégia megalkotása során a balatonfüredi szakmai műhelymunkát követően folytatta az együttgondolkodást a klasztermenedzserekkel és a szakpolitikai szereplőkkel, melynek Debrecenben a 7. Klasztermenedzser Klub szolgált helyszínéül.

7 éves klaszterstratégiát készít a Pénzügyminisztérium

A Pénzügyminisztérium a Bluefield Kft. bevonásával, Debrecenben - 2021. július 8-9-én -  a magyarországi klaszterek számára szervezte a 7. Klasztermenedzser klub összejövetelt, melynek fő célja, a véglegesítésre váró új Klaszterstratégia kidolgozása a klaszterek javaslatainak figyelembe vételével.

Tagcégeink


ginop logo

Együttműködő partner

apoh
CED logo szlogennel RGB
Hepa logo fekvo HU mono kek cmyk
logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
wasten logo 250