Befejeződött a Vérke csatorna mederüledék vizsgálata

A magyar környezetipai szakemberek ukrán partnerek együttműködésével kutatták a csatorna iszapüledékét és hasznosíthatóságát 

Lezárult az az átfogó mederüledék vizsgálat, amelyet a KEXPORT Nonprofit Kft. indított Kárpátalján, hogy magyar környezetvédelmi szakemberek bevonásával vizsgálják meg a Vérke-csatorna iszapüledékének állapotát és hasznosíthatóságát.

KÁRPÁT EXPOrt 2019

2019. október 21-22-én a KÁRPÁT EXPOrt 2019 konferencián és kiállításon várjuk azokat a hazai és külföldi szakembereket, akik szeretnének megismerkedni a köztünk és tagvállalataink közötti együttműködési lehetőségekkel, amelynek egyik kiváló példája a kárpátaljai Vérke patak rehabilitációjához kapcsolódó mederüledék vizsgálat.

A projekt a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával a Vízipari Pályázati Program keretében valósul meg. Jelen dokumentum tartalma nem minősül a Külgazdasági és Külügyminisztérium hivatalos álláspontjának.

kulugy  vizipari 
5. Smart City Expo.

2019. május 22-24 között került megrendezésre Új Delhiben az 5. Smart City Expo. Az eseményre a KSZGYSZ/KEXPORT is meghívást kapott, egyben lehetőséget a kiállítás második napján, prezentáció megtartására.

Alkategóriák

1. oldal / 7


ginop logo

Együttműködő partner

logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250