El-Sunnic Integrated Resources Ltd. együttműködési megállapodás

Nagy örömünkre szolgál, hogy a KEXPORT Klaszter együttműködési megállapodást írt alá a nigériai El-Sunnic Integrated Resources Ltd. környezetipari vállalkozással. Az együttműködés célja, hogy magyar tagvállalatok sikeresen vehessenek részt nigériai környezetvédelmi projektekben

POL18 kit media banner email gb

Date: 1-4 Dec. 2020

Place: Lyon Eurexpo

13. - 15. October 2020 | International Trade Fair for Environmental Protection

 

Továbbra is, egészen 2020. június 18.-ig is lehet jelentkezni a Reload Hungary nevű startup inkubációs programra, mely nem csupán induló vállalkozásoknak szól, a megváltozott körülményekre reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző magyar innovatív ötleteket keres.

A KEXPORT Klaszter menedzsment örömmel közli, hogy az AQUACUST Kft., a Nyugat Balkáni Zöld Központ (WBGC) által kiírt pályázaton sikeresen vett részt és Észak-Macedóniában valósíthatja meg a klímaváltozáshoz kapcsolódóan a vízellátás folyamatos biztosítását megcélzó projektjét.

Gratulálunk az AQUACUST Kft-nek!

További részletek...

Tisztelt Tagvállalatok!

 

A KEXPORT Klaszter éves rendes közgyűlésének megtartására idén online módon kerül sor.

A közgyűlés időpontja: 2020. június 24. 10 óra

Helyszín: Tagok tartózkodási helye

Befejeződött a Vérke csatorna mederüledék vizsgálata

A magyar környezetipai szakemberek ukrán partnerek együttműködésével kutatták a csatorna iszapüledékét és hasznosíthatóságát 

Lezárult az az átfogó mederüledék vizsgálat, amelyet a KEXPORT Nonprofit Kft. indított Kárpátalján, hogy magyar környezetvédelmi szakemberek bevonásával vizsgálják meg a Vérke-csatorna iszapüledékének állapotát és hasznosíthatóságát.

KÁRPÁT EXPOrt 2019

2019. október 21-22-én a KÁRPÁT EXPOrt 2019 konferencián és kiállításon várjuk azokat a hazai és külföldi szakembereket, akik szeretnének megismerkedni a köztünk és tagvállalataink közötti együttműködési lehetőségekkel, amelynek egyik kiváló példája a kárpátaljai Vérke patak rehabilitációjához kapcsolódó mederüledék vizsgálat.

A projekt a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával a Vízipari Pályázati Program keretében valósul meg. Jelen dokumentum tartalma nem minősül a Külgazdasági és Külügyminisztérium hivatalos álláspontjának.

kulugy  vizipari 
5. Smart City Expo.

2019. május 22-24 között került megrendezésre Új Delhiben az 5. Smart City Expo. Az eseményre a KSZGYSZ/KEXPORT is meghívást kapott, egyben lehetőséget a kiállítás második napján, prezentáció megtartására.

Alkategóriák

1. oldal / 7


ginop logo

Együttműködő partner

apoh
Hepa logo fekvo HU mono kek cmyk
logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250