5. Smart City Expo.

2019. május 22-24 között került megrendezésre Új Delhiben az 5. Smart City Expo. Az eseményre a KSZGYSZ/KEXPORT is meghívást kapott, egyben lehetőséget a kiállítás második napján, prezentáció megtartására.

Hozzájárulás a műanyaghulladék mennyiségének csökkentéséhez

A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar Energia- és Minőségügyi Intézete és a 3B Hungária Kft közös kutatási projektet bonyolított le a 2018-as évben, amelynek célja, hogy új gépsor elkészítésével szolgálja az RDF hulladék feldolgozását olyan formában és módon, amely a leginkább hozzájárul a környezet lehető legkisebb terheléséhez és egy lépcsőfokot előre lépjen a körforgásos gazdaság közös kialakításához.

Kexport a POLLUTECEN

Mától 4 napig az idei év egyik legnagyobb környezetipari eseményén, a lyoni POLLUTEC 2018 kiállításon képviseljük tagcégeinket a Kexport Klaszter standján. (4. K132)

Piac és Profit Német–Magyar Üzleti Fórum

A Kexport Klaszter a Piac és Profit szakmai partnereként szeretné figyelmébe ajánlani a Piac és Profit Német–Magyar Üzleti Fórumát:

Rendezők:

Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) – Piac & Profit

Időpont: 2018. december 6. (csütörtök), 9.00–­17.00

Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, Örs vezér tere 24.

 KEXPORT részvétel a lengyel POL-ECO környezetipari kiállításon

Idén október 23-25 között zajlik Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetipari szakkiállítása, amelyen a GINOP 1.3.2-15-2016-00020 pályázat keretén belül a KEXPORT Klaszter is részt vesz kiállítóként.

Három tagvállalatunk, az Akusztika Kft., a Bárczy Kft. és az Eurofins KVI-Plusz Kft. társkiállítóként mutatkoznak be standunkon, valamint stratégiai partnerünk, az Omnipack, az Első Magyar Csomagolási Klaszter is velünk állít ki.

Alkategóriák

1. oldal / 7


ginop logo

Együttműködő partner

logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250