Víz, szennyvíz

 • Aquacust Kft.

  Az Aquacust Kft. mérnökök és technológusok alkalmazásával a legkorszerűbb technológiák és műszerek felhasználásával végzi a hálózatok diagnosztikai vizsgálatait, deríti fel a vezetékek ismeretlen nyomvonalát és rejtett hibahelyeit.

  A cég szolgáltatásai:

  • vízellátó hálózatok állapotfelmérése
  • hálózati veszteségmérés
  • vízveszteség-elemzés; rejtett szivárgások felkutatása
  • műszeres nyomvonal-és szerelvénykeresés
  • folyamatos hálózatfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése
  • elavult ipari vízhálózatok javítása
  Cím

  1221 Budapest,Jobbágy út 37.

  Telefon

  +36 30 222 4554

  Fax

  +36 1 226 5065

  Webhely

  aquacust.hu

  E-mail [email protected]
 • Bárczy Kft.

  A Bárczy Környezetvédelmi Kft. a folyadékszennyezések megelőzésére és elhárítására specializálódott. 1991 óta foglalkoznak mérnöki szolgáltató-fejlesztő tevékenységgel és a profilukhoz tartozó felitatóanyagok, kármentő eszközök, szelektív szűrőberendezések kereskedelmével.

  Saját szabadalmakkal is rendelkező mérnökcsapatuk innovatív eljárásokkal és eszközökkel támogatja az iparban, az építőiparban, a veszélyesáru-kezelés területén és a közlekedési-szállítási szektorban működő partnereinket a folyadékszennyezések megelőzésében és elhárításában.

  Cím

  6000 Kecskemét, Úrrét 80/M.

  Telefon

  +36 20 246 4515

  Webhely barczy.hu
  E-mail

  [email protected]

 • Klarwin Magyarország Kft.
  klarwin

  A Klarwin hosszú évek óta együttműködik a német Grimm & Wulff Anlagen- und Systembau GmbH gyártó céggel, akik az elérhető legjobb technológiát gyártják a hulladéklerakóból származó csurgalékvíz tisztítására. Tapasztalatunk a berendezések megépítésében, üzembe helyezésében, a személyzet kiképzésében és az egész világon elterjedt szervízelésében több mint 20 éves sikeres tevékenységen alapszik. Referenciáink listája tekintélyes nem csak a csurgalékvíz tisztítás, hanem az egyéb fordított ozmózissal működő víztisztító berendezések területén is. Speciális szakemberekből és magasan képzett alkalmazottakból álló csapatunk komplexebb rendszereket is üzemeltetnek, melyek mind a komoly katonai, mind pedig a környezetvédelmi követelményeknek is eleget tesznek. 

  A Klarwin Magyarország Kft. a technológia kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Hazai referenciáink a következők: Pusztazámor – FKF NZrt., Cikó – Vertikál Nonprofit Zrt., Sárbogárd – Vertikál Nonprofit Zrt., Kisvárda – ÉAK Nonprofit Kft.

  Cím

  1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2, D/1

  Telefon

  +36 30 261 8888

  Web klarwin.com
  E-mail [email protected]
 • Senex Környezetgazdálkodási Kft.
  SenexLogo hu

  A SENEX Környezetgazdálkodási Kft. tevékenysége elsősorban környezeti auditok, kockázatelemzések, kárfelmérések, hatásvizsgálatok, teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálatok készítésére, valamint komplex környezetgazdálkodási projektek kivitelezésére, koordinálására, ill. ellenőrzésére terjed ki. Mindezek mellett az elmúlt években jelentős tapasztalatokra tettek szert a környezetvédelmi információs rendszerek fejlesztése terén, valamint biológiai szennyvíztisztítók tervezését, forgalmazását és telepítését végzi a cég a családi házi mérettől települési tisztítóig. Tevékenységeik közé tartozik a víz-, lég-, és zajszennyezések modellezése is, emellett akreditált mintavételezéssel is foglalkoznak.

  Cím

  1031 Budapest, Nánási út 42/B.

  Telefon

  +36 1 369 2354

  Fax

  +36 1 369 8098

  Webhely

  senex.hu

  E-mail

  [email protected]

 • Trenecon Kft.
  trenecon150

  A Trenecon Kft. széleskörű tudásbázissal rendelkezik mérnöki, környezetvédelmi szakértői és közgazdasági ismeretek terén, amire építve  szakpolitikai dokumentumok és fejlesztési programok kidolgozásával, infrastrukturális fejlesztések előkészítésével, projekt-, és pályázatmenedzsmenttel, műszaki tervezéssel foglalkozik az alábbi négy területen:

  • közlekedés: közlekedéstervezés, intelligens közlekedési rendszerek tervezése, kerékpáros stratégia és koncepció tervezése, vasúttervezés 
  • közgazdaság: megvalósíthatósági elemzések készítése, költség-haszon elemzés, stratégia kidolgozás, intézményi, pénzügyi elemzések
  • környezetvédelem: környezeti károk elemzése, hulladékgazdálkodási stratégia tervezés, kármentesítés, légszennyező anyagok terjedésének modellezése, környezetvédelmi stratégiák tervezése
  • területfejlesztés: területi és települési stratégiák készítése, projektmenedzsment, Területi Operatív Programok előkészítése
  Cím

  1133 Budapest, Váci út 76.

  Telefon

  +36 1 237 1450

  Web trenecon.hu
  E-mail [email protected]
 • Waterscope International Zrt.
  waterscope

   A Waterscope Sensors2Net technológiája a vízipar számos területét segíti modern, vezeték nélküli adatátvitelt biztosító megoldásaival.

  Főbb termékek, alkalmazási területek:

  • SPM Smart nyomás monitoring eszköz: vízvezetékek hatékonyságának növelése, segítség a csőtörések, szivárgások jelzésében, nyomásoptimalizálásban, hibahely keresésében
  • SHM Smart Tűzcsap Master: folyamatos és valós idejű információt szolgáltat a vízhálózat nyomása, vízhozama és sebessége felett. A mérési adatok elemzésével csökkenthető a hálózat terhelése, növelhető az ellátásbiztonság.
  • SHL Smart Tűzcsap Light: nyomon követi a tűzcsap használatát, NFC segítségével beazonosítja a vízvételező jogosultságát, valós idejű információt szolgáltat a tűzcsap nyitott/zárt állapotáról.
  • SWB Smart Bója: a felszíni vizek minőségét méri, az adatokat rádióhullámú vagy GSM alapú NBIoT technológiával továbbítja.
  • SWF Smart vízmonitoring: itenzív haltenyésztéshez biztosít fejlett technológiájú hátteret például a vízminőség méréséhez
  • SWM Kimenő szennyvíz monitoring: kritikus pontok szennyvízminőségének ellenőrzése, szennyvízkezelés lépéseinek ellenőrzése, fertőtlenítő rendszerek nyomon követése
  • Szennyvíz átemelő szivattyúk prediktív karbantartása az adatok folyamatos monitorozásával
  Cím:

  1116 Budapest, Kondorosi út 2/a

  Telefon: +36 30 244 8031
  Webhely:

  waterscope.hu

  E-mail: [email protected]
© 2024 KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft.