Felkészülés a POLLUTEC kiállításra

20180718 102202Folytatódik a Klaszter felkészülése az idei POLLUTEC kiállításra: 2018. július 18-án Bakos-Blumenthal Péter külügyi diplomata folytatott megbeszélést a KEXPORT Klaszter vezetőivel, Ilcsik Csaba Bizottsági Elnökkel, Istenes Anna projekt-koordinátorral, Papp Keve klasztertag képviselővel és Toronyi Zoltán klaszter menedzserrel a magyar külügyi képviselet aktív és meghatározó jelenlétének kialakításáról a kiállítás ideje alatt.

A külképviselet aktívan bekapcsolódhat a cégek számára előzetesen megszervezett B2B programokba, a francia környezetipari klaszterek és a magyar környezetipari klaszter lehetséges együttműködési kereteinek kidolgozásában, valamint egy nagyköveti szintű fogadás feltételeinek kialakításában.

A Franciaországban működő külképviselet eltökélt abban, hogy a két ország közötti árucsere-forgalom a környezetipari együttműködéseken keresztül látványosan növekedjen.

A felek folyamatosan egyeztetnek a nyár végétől kezdődően, mely egyeztetésbe a HEPA (Magyar Nemzeti Kereskedőház utódja) és az EEN munkatársait is be kívánják vonni.


ginop logo

Együttműködő partner

logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250