Májusban PLASTPOL kiállítás a KEXPORT Környezetipari Klaszter részvételével

A lengyelországi PLASTPOL kifejezetten a műanyagiparra fókuszáló kiállítás, amely meghatározó iparági esemény Közép- Kelet Európában. 

2019. május 28.31.

A 2018-as kielcei Nemzetközi Műanyag- és Gumifeldolgozói Vásáron a PLASTPOL az eddigi legtöbb nemzetközi és külföldi céget fogadta. A 2018-as PLASTPOL 39 országból 812 vállalat bemutatkozásának adott otthont, így az esemény minden gazdasági ágazatban megtartotta Lengyelország legrangosabb nemzetközi vásárának státuszát. Kielce kiállítási és kongresszusi központjának mind a 7 kiállítótermében a 34 000 négyzetméteres kiállítási területen zajlott az esemény, ami 19 000 üzleti partner találkozását hozta.

A kiállítók több mint 50 százaléka külföldi cég. A Plastics Europe legfrissebb 2017-es eredményei szerint a legtöbb, a műanyagfeldolgozó iparágban tevékeny külföldi befektető Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkezett. Ezek az eredmények összhangban vannak a Plastpolra vonatkozó adatokkal - ezek a vállalatok a legnagyobb kiállítói csoportok.

A KEXPORT Környezetipari Klaszter idén 16m2 standon tervezi kiállítói részvételét elősegítve a hazai műanyagipari vállalatok külpiaci aktivitását és export lehetőségeinek bővítését.


ginop logo

Együttműködő partner

logo igedd final
omnipacklogo fejlecbe

lengyel klaster logo 350x256
 
wasten logo 250