Hulladékmenedzsment

 • 3B Hungária Kft.
  3b

  Tevékenység: Anyagmozgató és anyagfeldolgozó berendezések gyártása építőanyagiparban és hulladékezelésben való felhasználásra.

  Főbb termékcsoportok:

  • Ömlesztett anyagot mozgató szállítószalagok
  • Osztályozógépek
  • Rezgőadagolók
  • Mobil törőgépek
  • Feladótartályok
  • Homokmosók, kavicsmosók Vaskiválasztó mágnesszalagok
  • Darabáru-mozgató görgőspályák, szállítószalagok
  • Körrezgésű és vibrációs sziták
  • Úszószalagok 
  • Serleges elevátorok 
  • Csigák
  Cím

  8900 Zalaegerszeg, Wlassics Gyula u. 13.

  Telefon

  +36 70 489 4466

  Webhely 3bh.hu
  E-mail

  [email protected]

 • FE-Group Invest Zrt.
  fegroup2

  Az FE-GROUP Invest Zrt. széleskörű hulladék előkezelői és hasznosítói tevékenységet folytat. Hulladékkezelés tekintetében fő profiljuk az akkumulátor-, az elektronikai-, ill. a szelektíven gyűjtött papír és műanyag hulladékok kezelése, ill. feldolgozása. Műanyaghulladékok (főként PET) kezelésének – elsősorban válogatásának - különlegessége és előnye, hogy többféle módszerű gyűjtésből származó PET palackot tudnak fogadni, valamint az átvett anyagáramot ugyanazon telephelyen előkezelik és hasznosítják. Műanyagkezelés tekintetében kiemelkedő az optikai elven működő, lakossági begyűjtésű műanyaghulladékot komplexen válogató rendszerük. A cég több éves fejlesztést követően sikerrel érte el, hogy a hulladékká vált PET palackok hasznosításával előállított másodnyersanyagot a hazai ásványvíz ipar alapanyagként használja.

  Cím

  1108 Budapest, Sírkert u. 2-4.

  Telefon

  +36 1 422 1904

  Fax +36 1 273 1818
  Webhely

  fegroup.hu

  E-mail

  [email protected]

 • Geoconstans Kft.
  3b

  A Geoconstans Kft. 2008-ban hulladékgazdálkodási feladatok ellátására alakult, napjainkra Magyarországon a gumi és műanyag hulladékok hasznosításának egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Cégünk éves hulladékfeldolgozási kapacitása meghaladja a 8000 tonnát.

  A Kft. hulladékgazdálkodási tevékenysége során elsősorban környezetvédelmi termékdíj köteles termékekből keletkező hulladék visszagyűjtésével, előkezelésével és hasznosításával foglalkozik. Jelentősebb mennyiségben gyűjtünk és hasznosítunk gumi és gumiabroncs hulladékot, műanyag csomagolási hulladékot, emellett a hulladékok igen széles skáláját kezeljük, mint pl. papír, üveg, fa és egyéb csomagolási hulladék. A hulladékok kezelésén és hasznosításán kívül, komplex hulladékgazdálkodási szolgáltatást is biztosítunk partnereink részére, melynek keretében a velünk szerződésben álló ipari és kereskedelmi vállalkozások hulladékudvarait működtetjük, eszközparkunkkal pedig gondoskodunk a jogszabályban előírt hulladékkezelési előírások végrehajtásáról. Partnereink számára előkészítjük a szükséges adatszolgáltatásokat és igény szerint szakmai tanácsot adunk megbízóink részére.

  Filozófiánk, hogy a hulladékgazdálkodás területén teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a jogszabályi kötelezettség alapján felmerülő feladatok komplex kezelésével.

  Hulladékgazdálkodási tevékenységünk során a hasznosítás eredményeként műanyag és gumi alapanyagot állítunk elő. Az előállított alapanyagok egy részét további feldolgozásra értékesítjük, illetve az alapanyagok felhasználásával készülnek el vállalatunk saját termékei. A hulladékból előállított alapanyagok széles spektrumban felhasználhatóak. Cégünk legfőképp kültéri és beltéri sportpályaburkolatokat és játszótéraljzatokat állít elő (műfű, gumiszőnyeg).

  Cím

  2070 Cegléd, Külső-Kőrösi út 40.

  Telefon

  +36 20 414 07 50

  Webhely www.geoconstanskft.hu
  E-mail

  [email protected]

 • Holofon Zrt.
  Holofon logo rgb 223

  A Holofon Zrt. az iparban és kereskedelemben keletkezett hőre lágyuló műanyag, zömében csomagolási hulladék anyagában történő újrahasznosítása céljából alakult. Az így feldolgozott, újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók részére késztermékek előállítására.

  A cég a műanyag újrahasznosítást környezetbarát technológiával végzi, melynek alapvető folyamata az (esetenkénti utóválogatás), aprítás, darálás, homogenizálás és granulálás. Alapanyagaik, az átvett hulladékok típusainak megfelelően HDPE, LDPE, PP és PS alapanyagok.

  Cím 2086 Tinnye, Perbáli út 2.
  Telefon

  +36 26 335 555

  Webhely

  holofon.hu

  E-mail [email protected]
 • HWD Recycling Kft.
  3b A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, majd a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz vagy használt, elektronikai termékeket.
  Cím

  8111 Seregélyes, Dinnyési út 2. 

  Telefon

  +36 70 311 8111

  Web hulladekotkezelunk.hu
  E-mail

  [email protected]

 • Inter-Metal Recycling Kft.

  +36 1 278-5130​

  Inter-Metal Recycling Kft.

  Az Inter-Metal Magyarország egyik legjelentősebb, legnagyobb múltú, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportja a fém- és elektronikai hulladék kereskedelem és feldolgozás területén. Fontos feladatnak tekintjük, hogy a fémhulladékok szakszerű begyűjtésével, szelektálásával, újrafeldolgozásával, termelésbe történő visszavezetésével jelentős mértékben hozzájáruljunk környezetünk megóvásához, a körforgásos gazdaság működtetéséhez, és a fémhulladék kereskedelem gyakran negatív imázsának javításához.  

  Cégünk olyan hulladékgazdálkodási területek szakértője, mint a fémhulladék-kereskedelem, a vas- és nemvas-fém hulladék feldolgozás, elektronikai hulladékok kezelése, hulladék akkumulátorok gyűjtése, belföldi és nemzetközi árufuvarozás, bontási tevékenység.

  Magyarország területén 5 telephellyel működő hálózatban végezzük tevékenységünket. 

  Központi telephelyünk 50.000 m2 alapterületű, Budapesten található. Itt történik a hulladékok jelentős mennyiségének begyűjtése és feldolgozása.

  A fémhulladékot gyártóktól, vállalkozásoktól, intézményektől, a lakosságtól, valamint  

  globális partnereink megbízásából a telekommunikációs berendezések gyártóitól (Ericsson, HP, Samsung, Nokia Siemens Network, Cisco) származó fémhulladékot gyűjtjük össze. A hulladékanyagukat a lehető legmagasabb újrahasznosítási technológiával dolgozzuk fel. Garantáljuk az olyan érzékeny anyagok biztonságos kezelését is, mint az adathordozók vagy a márkás anyaghulladékok.

  Alkalmazott technológiánk a válogatás, kézi szétszerelés és gépi aprítás.

  Cím:

  1211 Budapest, Budafoki út 5-7.

  Telefon: +36 1 278 5130
  Webhely:

  intermetal.hu

  E-mail: [email protected]
 • Mikrolin Hungary Kft.
  mikrolin

  Műanyag hulladékok hasznosítása. A vállalat műanyag hulladékból egy lépésben állít elő különböző építőipari, csomagolóipar, műanyagipari késztermékeket.

  A termékkínálatukból:

  • komposztláda, raklap
  • műanyagipari szűrők
  • csatornafedél, kábelakna, kábelcsatorna, villámvédelmi lemez, vízóra aknatető, terelőtalp
  Cím

  2800 Tatabánya, Búzavirág u. 7.

  Telefon

  +36 34 316 655

  Fax

  +36 34 316 823

  Webhely

  mikrolin.com

  E-mail

  [email protected]

 • Palota Környezetvédelmi Kft.

  A Palota Környezetvédelmi Kft., ill. tevékenységi jogelődje 1986 óta áll folyamatosan partnerei rendelkezésére a környezetvédelem, azon belül fő profilként a veszélyes hulladékok kezelése területén.

  Fő tevékenységek:

  • veszélyes hulladékok, szennyvizek átvétele komplex szolgáltatás keretében
  • gyűjtőedényzet biztosítása; különböző fajtájú és állapotú veszélyes hulladékok közúti szállítása
  • veszélyes hulladékok fizikai (pl. őrlés/darabolás, (át)csomagolás, víztelenítés) és kémiai (pl. ciánmentesítés, kromátredukció, semlegesítés, csapadékképzés) előkezelése saját tevékenységben, illetve alvállalkozók útján
  • veszélyes hulladékok ártalmatlanítása (égetéssel, biológiai lebontással, végleges lerakással)
  • speciális veszélyes hulladékok hasznosítása; lakossági és intézményi körben képződő veszélyes hulladékok átvétele és kezelése
  • veszélyes hulladékok, talaj- és szennyvizek laboratóriumi vizsgálata
  • barnamezős területek teljes rekultivációja
  • mérnöki tevékenység (tervezés és engedélyeztetés, K+F projektekben való részvétel)
  Cím

  1151 Budapest, Szántóföld út 4/a.

  Telefon

  +36 1 308 1350

  Fax

  +36 1 306 9877

  Webhely

  palotakft.hu

  E-mail

  [email protected]

 • Pandan Kft.
  pandan logo

  A Pandan Kft. fő tevékenységének részeként fajtatiszta és kevert műanyag hulladékokból állít elő termékeket elsősorban a környezetvédelem (víztisztítás, levegőtisztaság, hűtéstechnika) számára. Emellett komplett szolgáltatásokat, fejlesztéseket és kivitelezéseket is végez ezen a területen, amiben a szakterületek speciális tervezőcégei és szaktervezői segítik, melyekkel a Pandan® Kft. évtizedes kooperációs tapasztalatokkal rendelkezik a szennyvíztisztítás, energetika, logisztika, csomagolástechnika és az építőipar területén. További fontos tevékenységei tevékenységei  a műanyag hulladékok kereskedelme és csomagolóanyagok gyártása. 

  A vállalat által gyártott termékek:

  • Műanyag csomagolóeszközök (zacskók, tasakok, zsákok, stb.)
  • APP drenázslemezek, hungarocell darátum, ipari műanyag darátumok
  • vízkezelés területén: ülepítő betétek, csepegtetőtestek, fix-ágyas biológiai betétek, ellen- és keresztáramú hűtőtorony betétek, cseppleválasztók, műanyag tartályok, aknák
  Address

  9700 Szombathely, Zanati út 38.

  Phone

  +36 94 509 262

  Fax

  +36 94 328 384

  Web pandan.hu
  E-mail [email protected]
 • Tisza-Bérc Kft.
  tiszabérc A TISZA – BÉRC Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Megalakulása óta sikeresen és dinamikusan fejlődik, jelenleg négy telephellyel rendelkezik.

  A cégünk fő tevékenységi köre a nem veszélyes és veszélyes hulladékok begyűjtése, kezelése és hasznosítása. Telephelyeinken magánszemélyektől és gazdasági társaságoktól egyaránt átvesszük a hasznosítható hulladékokat. Miskolc és Miskolc környéki iskolákban, óvodákban szervezzünk évente két alakalommal hulladékgyűjtési versenyt, melyben a gyerekek papírhulladékot, Pet palack és italos doboz hulladékokat gyűjthetnek.
  Évente közel 100 iskola csatlakozik a gyűjtési akcióinkhoz.

  Tevékenységünket a mindenkor hatályos környezetvédelmi jogszabályok betartásával végezzük, a tevékenység végzéséhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezünk (veszélyes- nem veszélyes hulladék begyűjtési, kezelési illetve hasznosítási engedélyek, fémkereskedelmi engedély valamennyi telephelyünkre). Cégünk MSZ ISO 9001 és MSZ 14001 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

  Célunk, hogy tevékenységünkkel növeljük a hulladékokból kinyerhető és feldolgozható alapanyagok mennyiségét ezzel is csökkentve a káros anyagok környezetbe való jutását a természeti környezet megóvása érdekében.
  Cím 3531 Miskolc, Kiss Ernő u. 17.
  Telefon

  +36 20 958 3526

  Fax

  +36 46 331 621

  Webhely

  www.tiszaberc.hu

  E-mail

  [email protected]

© 2024 KEXPORT Környezetipari Nonprofit Kft.